Laudrup glæder sig til U/21-landsholdet

Kategorier


Andreas Laudrup her med scoring mod Horsens – foto: fcn.dk

Laudrup glæder sig til U/21-landsholdet

FC Nordsjællands Andreas Laudrup skal forsvare Danmarks farver når U/21-landsholdet skal i aktion.

Andreas Laudrup er sammen med Mark Gundelach og Anders ‘AC’ Christiansen blevet udtaget til Morten Wieghorsts landsholdstrup som skal spille imod Serbien og Nordirland. – Altid en stor ting at blive udtaget til et landshold, vi har to utroligt vigtige kampe foran os med U/21-landsholdet og det glæder jeg mig rigtig meget til at være en del af. Vi skal ud at revanchere os efter det ene point på Færøerne. Det skal vi kunne gøre bedre og vi er nu tvunget til at nappe to sejre hvis vi vil kvalificere os til EM, fortæller Andreas Laudrup inden han retter fokus på søndagens kamp mod Brøndby. – Det bliver sjovt, kampene mod Brøndby er altid sjove og vi skal ud og forsætte med at spille godt på hjemmebane. Vi kan tage sejr nummer fire på stribe og det vil i sig selv være et mål. Forhåbentlig kommer der mindst lige så mange tilskuere på stadion som i sidste uge, det skaber en super fed stemning, slutter Laudrup. Fået købt din billet til kampen mod Brøndby? Hvis ikke så kan du gøre det her.