Jesper Hansen glæder sig til Buffon

Kategorier

Jesper Hansen glæder sig til Buffon

Jesper Hansen fik lidt af et ønske opfyldt da FC Nordsjælland og Juventus kom i samme pulje.

Målmandens hjerte banker nemlig lidt ekstra for Juventus, og derfor var glæden da også lidt større da det blev en realitet. – Jeg har gået og drømt om at komme i pulje med dem, og det gik i opfyldelse. Det er super fedt, og de har været mit ynglings hold i lang tid. Nu skal vi spille to kampe imod dem i Champions League, det kan ikke blive større, fortæller Jesper Hansen og glæder sig til mødet med Gianluigi Buffon i det italienske mål. – Buffon blev mit idol efter Schmeichel stoppede. Buffon og Zidane i de sort og hvide stribede trøjer var helt fantastiske. Dem har jeg holdt med i rigtig mange år, siger FCN’s nummer et. Du kan se meget mere om billetinfo til kampen her.