Jesper H: Vi skal skabe en sejrsstime

Kategorier


Rent bur var nærmest et varemærke for FCN-keeper Jesper Hansen i sidste sæson.

Jesper H: Vi skal skabe en sejrsstime

Kampen mod SønderjyskE i Farum Park på fredag kl. 18.30 skal være med til at holde FC Nordsjælland på kurs mod toppen

I sidste sæson satte FCN en imponerende rekord ved at holde clean sheet i 17 af de 33 Superligakampe, altså mere end halvdelen. FCN-keeper Jesper Hansen holdt også rent bur i denne sæsons premiere i Horsens, men siden har der været lidt huller i betonen, inden det i søndags mod AGF endelig igen lykkedes at holde nullet. – Det var dejligt med et clean sheet igen, men det vigtigste var, at vi også fik sejren. Vi blev ved med at tro på det, og det var fedt at snuppe de tre point i Århus, siger Jesper Hansen, der med et par super redninger til sidst gav sit afgørende bidrag til sejren. – Nu gælder det om at holde snuden i sporet og holde fart i vort spil, hvis vi også skal slå SønderjyskE, der har imponeret i denne sæson. – Vi skal have skabt nogle sejrsstimer som i guldsæsonen, og vi har en god chance nu med fire hjemmekampe ud af de næste fem, siger Jesper Hansen, inden den meget vigtige kamp fredag kl. 18.30 i Farum Park. Det bliver den første fredagskamp for FCN, og det bliver en ny oplevelse for publikum i Farum Park med en masse ekstra arrangementer i forbindelse med kampen. Læs meget mere i kampprogrammet fredag i Farum Park.