Igen en perlerække af FCN-scoringer

Kategorier


Søren Christensen scorer her til 3-1 efter elegant at have rundet målmanden, og Søren Christensen blev også kåret til Man of the Match. (Foto: Boesenfoto.dk)

Igen en perlerække af FCN-scoringer

Med 4-1 over SønderjyskE viste FCN endnu engang tårnhøjt format foran over 6.000 tilskuere i Farum Park.

FC Nordsjælland gjorde det igen: Serverede en hel perlerække af scoringer foran et stort publikum i Farum Park. Over 6000 tilskuere fik sig en fornøjelig fredag aften, hvor tonen blev slået an fra start. Nyerhvervelsen Joshua John har gjort det til en god vane et score indenfor de de første minutter, og mod SønderjyskE slog den flyvende hollænder til med målet til 1-0 i 4. minut. Dermed er Joshua John alene i front som topscorer i Superligaen med ialt 6 mål. FCN jagtede flere hurtige scoringer, men det lykkedes ikke, og holdet faldt så noget i kadence. SønderjyskE fik i stedet udlignet til 1-1 på hovedstød ved evigt farlige Quincy Antipas. FCN måtte gå til pausen med uafgjort på måltavlen, men det var fra 2. halvlegs start tydeligt, at nu skulle det være. Tigrene skruede tempoet vildt op og holdt et voldsomt pres på gæsterne, hvilket skabte et hav af chancer og en perlerække af flotte mål. 2-1 ved venstre back Patrick Mtiliga, spillet helt blank på en følt fremlægning fra midterforsvarer Michael Parkhurst. Altså et vaskeægte “forsvarsmål”, hvilket viste, hvor højt FCN stod på banen. Det var i det 51. minut, og da Søren Christensen kun fire minutter senere gjorde det til 3-1 på en perfekt stikning fra Nicolai Stokholm, var kampen i realiteten afgjort. FCN spillede sig til vildt mange åbne scoringsmuligheder, men både Nicolai Stokholm og Joshua John brændte et par helt åbne tilbud, og så måtte de begejstrede tilskuere vente til det 78. minut med 4-1 målet. Indskiftede Morten Nordstrand spillede skråt tilbage fra baglinjen, og i modsatte side opfangede Mikkel Beckmann bolden, og sparkede sin første kasse ind i denne sæson. SønderjyskE viste kampen igennem store offensive kvaliteter og evig farlighed i alle dødboldsituationer, som FCN især i 1. halvleg gav gæsterne for mange muligheder for. Men i åbent spil var sønderjyderne magtesløse overfor det sikre og hurtige pasningsspil, der kendetegner FC Nordsjælland. Det var klassespil i perioder. Nu har FCN vundet de seneste to kampe i Farum Park med samlet 10-2, og publikum strømmer til og skaber stemning. Der var opbakning til de danske mestre, så det virkelig kunne høres, både fra fan-tribunen, men også fra hele stadion. Næste opgave er hjemmekampen mod Børndby søndag 2. september kl. 17, og den kamp må blive en ny lækkerbisken i en tætpakket Farum Park. 

Superligaen, 7. runde, 24. august

FCN-SønderjyskE 4-1 (1-1)
Mål:
4. minut: 1-0 Joshua John, assist Enock Adu
35. minut 1-1 Quincy Antipas
51. minut: 2-1 Patrick Mtiliga, assist Michael Parkhurst
55. minut: 3-1 Søren Christensen, assist Nicolai Stokholm
78. minut: 4-1 Mikkel Beckmann, assist Morten Nordstrand
Tilskuere: 6.121
Dommer: Anders Poulsen
Advarsler: Mark Gundelach, FCN.
Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
1 Jesper Hansen
6 Enock Adu
7 Nicolai Stokholm
8 Patrick Mtiliga
10 Mikkel Beckmann
15 Joshua John (ind i 75. minut 22 Andreas Laudrup)
17 Søren Christensen (ind i 86. minut 13 Oguzhan “OG” Aynaoglu)
18 Michael Parkhurst
19 Mark Gundelach
20 Kasper Lorentzen (ind i 75. minut 11 Morten Nordstrand)
21 Ivan Runje
På bænken uden at komme ind:
16 Thomas Villadsen
23 Mario Ticinovic
29 Søren Henriksern
30 Lasse Petry
Fantastisk stemning på tribunerne i Farum Park. (Foto: Boesenfoto.dk)