Hjulmand: Ren mesterpulje

Kategorier

Hjulmand: Ren mesterpulje

UEFA Champions League puljen blev i går trukket, og det ligger store udfordringer og venter.

Cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig rigtig meget til de kommende Champions League kampe, hvor Shakhtar Donetsk, Chelsea FC og Juventus FC venter. – En ren mesterpulje, en rigtig stærk pulje som åbner for nogle sjove og spændende kampe. Vi vil være underdogs til alle af de her kampe, og vi vil gå ind til kampene med ydmyghed og så angribe puljen. På præcis samme måde som vi går til angreb på Superligaen, fortæller Hjulmand og retter fokus på søndagens vigtige opgør mod Brøndby. – Det er en rigtig vigtig kamp for os, vi skal forsætte sejrsstimen og holde os i toppen af ligaen. Vi har revanche til gode i forhold til sidste gang at Brøndby var på besøg hos os. Det er et godt hold, som vi har stor respekt for, siger Cheftræneren. Ovenfor kan du se og høre mere om hvad Kasper Hjulmand mener om Champions League gruppen.