Gundelach: En stor holdpræstation

Kategorier

Gundelach: En stor holdpræstation

Unge Mark Gundelach nød at spille en hel kamp og være en del af FC Nordsjællands holdindsats, der banede vej for storsejren over SønderjyskE

20-årige Mark Gundelach fik allerede sin debut for FC Nordsjælland i Superligaen som 17-årig, men selv om han spillede sin førsteholdskamp nr. 27 i fredags  mod SønderjyskE, har kun få af dem været i samtlige 90 minutter. Men i fredagens storsejr fik Mark Gundelach hele kampen på pladsen som højre back, da Michael Parkhurst var rykket ind i centerforsvaret som substitut for karantæneramte Jores Okore. Og unge Gundelach nød virkelig 4-1 triumfen: – Det var super fedt at spille med i hele kampen. En dejlig fornemmelse og fantastisk med en 4-1 sejr. Jeg synes, vi får lukket fint af bagtil, så der også bliver plads til at rykke med frem som angrebsstøtte, siger Mark Gundelach. Han tog flere gode ture frem på højrekanten og spillede bl. a. anfører Nicolai Stokholm helt fri, men han skød desværre forbi, så der blev ingen assist til Gundelach i den situation. – Det vigtige var, at vi vandt og viste flot spil især i 2. halvleg. Det var en stor holdpræstation, hvor vi fik understreget, at det er hele holdet, der angriber, og hele holdet, der forsvarer. Det er vores styrke, siger Mark Gundelach. Midterforsvarer Ivan Runje vurderede, at det havde været en travl aften i luftrummet: – Jeg synes, SønderjyskE var rigtig gode i luften. De var ekstremt farlige hele tiden på både hjørne- og frispark. Men i selve spillet på banen var vi meget dominerende hele vejen ignenem. Især i starten af begge halvlege, og efter pausen fik vi sat så meget tryk på dem, at de heller ikke kunne true os så meget i luftrummet, siger Ivan Runje.
Mark Gundelach i aktion mod SønderjyskE i fredagens kamp i Farum Park. (Foto: Boesenfoto.dk)