Fredagskamp og tøsefest i Farum Park

Kategorier


Der vil være rigtig mange flotte kvindeben i Farum Park på fredag

Fredagskamp og tøsefest i Farum Park

Når FC Nordsjælland i forbindelse med kampen mod SønderjyskE for første gang byder til fredagsbold på Farum Park, bliver det med ekstra mange kvindelige tilskuere på lægterne.

Der er nemlig lagt op til tøsefest allerede fra kl. 16:45, hvor den røde løber er lagt ud og der skrues op for live-musikken. Der er også noget godt til både til ganen, maven og til dametasken, når FC Nordsjælland og partnernetværket disker op med både vådt og tørt samt en Goodie Bag med spændende indhold. Køb din billet til arrangementet i FCN Shoppen, som har åben både torsdag og fredag. Du kan også kontakte Vibeke på 3078 3636, hvis du og veninderne er interesseret i en sjov tøseaften med top-bold, mandeben og god stemning på Farum Park. Vil du bare opleve kampen, kan du købe din billet online eller ved indgangen. Kampen starter kl. 18:30 og vi åbner portene og boderne kl. 17:30, så der også er mulighed for at købe lidt mad og en sodavand.