Fodboldskole var en succes

Kategorier


Masser af glade børn til afslutningsfesten i Frederikssund. (Foto: FCN)

Fodboldskole var en succes

ORI-Fodbold og FC Nordsjællands samarbejde omkring en fodboldskole for 113 børn i Frederikssund har været en stor succes.

I den seneste uge har der været fuld fokus på masser af træning og øvelser på FCNs fodboldskole i ORI. I dag var det så tid til at slutte spillet på banerne, da de sidste træningspas sluttede kl. 14:00 fredag eftermiddag. FCNs U/17 træner, Sune Jensen, samt FCN/Farum BKs U/13 elitetrænere havde været forbi skolen og træne de forskellige aldersgruppe, inden FCNs Cheftræner Kasper Hjulmand dukkede op for at hilse på, spille lidt småbold og skrive autografer til de mange børn. Dermed fik fodboldskolen en god afslutning i Frederikssund, men endnu venter den sidste fest – imorgen har FCN inviteret alle 113 deltagere og deres forældre i Farum Park, så de kan slutte ugen af med Superligaopgøret mellem FCN og Silkeborg kl. 17:00. Fodboldskolen har hele ugen haft fokus på kost og ernæring, hvilket bl.a. har betyder at der ikke har været mulighed for at købe slik, sodavand, kage m.m. Til afslutningsfesten gjorde forældrene dog oprør, og serverede hjemmebag for de børnene – bl.a. en særlig FCN kage. Nedenfor kan du se billeder fra skolen.