Flotte præstationer i Audi-Cup

Kategorier


FCNs U/15 hold efter sejren på 3-1 over FCK. (Foto: FCN)

Flotte præstationer i Audi-Cup

FC Nordsjællands U/13 hold fulgte op på sejren i Brøndby Cup på forrygende vis, da holdet også tog sejren i KB´s Audi-Cup.

FC Nordsjællands U/13 hold deltog i den forgangne uge i to af de allerstærkest besatte stævner på dansk grund, da de først deltog i Brøndby Cup og dernæst Audi-Cup. Begge turneringer blev vundet af de talentfulde tigere, der endda havde flere årgang 00 spillere med i truppen. I finalekampen i Audi-Cup slog U/13 holdet Randers Freja med 3-1 efter en flot og velspillet kamp, hvor begge hold viste flot teknisk fodbold.

FCNs U/14 hold gjorde også en god figur ved turneringen. Desværre tabte til norske Vålerenga efter straffespark i den afgørende placeringskamp. For U/15 holdets vedkommende blev det til en klar sejr over B93 inden FCK blev besejret i den afgørende placeringskamp med 3-1 i B-finalen. Dermed fortsatte U/15 holdet med at vise gode takter efter at holdet gik ubesejret igennem Brøndby Cup. Cheftræner for U/13 holdet, Rene Klok, var en glad mand efter dobbelttriumfen: -Vi har været igennem en god proces som hold, hvor vi har øvet vores spillestil og fokuseret på spillet med bolden. Der var mange nye med i begge turneringer, og da vi samtidig er inde i en opbygningsfase er det ikke alt der lykkes. Men spillerne har udviklet sig godt, og vi har set en flok drenge, der har den rette indstilling og vindermentalitet. Spillerne fungerer godt sammen socialt og de har fået en masse ud af begge turneringer, som er med til at udvikle dem. At vi så ender med at vinde er en ekstra bonus, og der skal lyde en stor ros til alle spillerne herfra, siger Rene Klok.