Flot tilslutning til fan-arrangement

Kategorier


Kasper Hjulmand var en af de mange FCN folk som talte for Wild Tigers og sæsonkortholdere. (Foto:FCN).

Flot tilslutning til fan-arrangement.

FC Nordsjælland havde inviteret Wild Tigers og sæsonkortholdere til fan-aften, hvor der blev talt om klubbens udvikling.

Op mod 200 fans og sæsonkortholdere var mødt op for at høre om klubbens nye status som Champions League klub og FCNs forventninger til den kommende sæson. FCN Cheftræner Kasper Hjulmand havde forberedt et oplæg om FCN spillestilen, ligesom Sportsdirektør Jan Laursen og Club Secretary Charles Maskelyne fortalte om hvad vi kan forvente os i Champions League – et emne, der var stor interesse for blandt de fremmødte fans.

De to Superligaspillere, Søren Christensen og målmand Jesper Hansen, var også med til arrangementet. De svarede på spørgsmål fra fans, der ville vide alt lige fra personlige forhold til ”hvad er din drømmemodstander i Champions League”.

Den nye kunstgræsbane i Farum Park blev også præsenteret af projektansvarlig, Lars Hallengreen, der fortalte om baneprojektet i detaljer. Til sidst var alle nede og prøve banen, og få det nye ”græs” under fødderne. På alle måder et vellykket arrangement til glæde for såvel klubben som de trofast FCN fans.