Flot FCN spil mod HSV

Kategorier

Flot FCN spil mod HSV

Kampen sluttede 0-0, men det var efter en kamp hvor FC Nordsjælland var klart mest på bolden og med de største chancer.

En europæisk testkamp var hvad der var lagt op til for FC Nordsjælland, da Hamburger SV skulle udfordres med hurtige pasninger. Netop den del forløb sådan set rigtig godt, for det var FCN-spillerne klart mest på bolden. Men nok en gang manglede skarpheden foran mål. Og derfor sluttede de 90 minutter 0-0. Kampen skulle dog afgøres på straffespark, og her viste tyskerne sig som de skarpeste, da hele tre FCN-spillere brændte deres spark. Startopstilling 4-3-3:
Jesper Hansen – Michael Parkhurst, Jores Okore, Ivan Runje, Patrick Mtiliga – Enock Adu, Nicolai Stokholm, Søren Christensen – Kasper Lorentzen, Mikkel Beckmann og Joshua John. Udskiftninger:
45min – Jon Gudni(prøvespiller) ind for Jores Okore
45min – Mario Ticinovic ind for Patrick Mtiliga
45min – Thomas Willadsen ind for Jesper Hansen
60min – Emiliano Marcondes ind for Søren Christensen
60min – Lasse Petry ind for Nicolai Stokholm
60min – Mark Gundelach ind for Michael Parkhurst
60min – O.G. ind for Mikkel Beckmann
60min – Andreas Laudrup ind for Kasper Lorentzen
80min – Søren Henriksen ind for Ivan Runje