Fire spillere på U/21-landsholdet

Kategorier


Ticinovic glæder sig til at U/21-landsholdet – foto: fcn.dk

Fire spillere på U/21-landsholdet

Det er ikke kun på det danske A-landshold at FC Nordsjælland har fået spillere med.

Hele tre stykker på det danske U/21-landshold en én på det kroatiske. Anders ‘AC’ Christiansen, Mark Gundelach og Andreas Laudrup er alle en del det danske U/21-landshold, som skal en tur til Færøerne for at spille kvalifikation til EM. Alle tre spillere var med sidste gang at det danske U/21-landshold var i aktion. Den fjerde spiller som skal repræsentere sit land er Mario Ticinovic, som endnu en gang er blevet udtaget til det kroatiske U/21-landshold, som dog desværre ikke har så meget at spille for. – Vi kan desværre ikke nå at kvalificere os mere, men vi skal virkelig forsøge at spille op til vores bedste i de to sidste kampe som vi har tilbage, fortæller Ticinovic. FC Nordsjælland-spilleren glæder sig over igen at være udtaget til landsholdet. – Det er en meget stor ære at være en del af holdet, og det bliver super fedt igen at skulle spille, siger Mario Ticinovic som i FC Nordsjælland er begyndt at spille på venstreback pladsen. En position han ofte har spillet på U/21-landsholdet. – Jeg plejer at spille venstreback på landsholdet, og det føles godt på den position. Det har krævet tid at vende sig til det, men det har klart hjulpet mig også at få et par kampe som venstreback her i FC Nordsjælland. Der er masser af muligheder i spillet, og det passer mig glimrende at komme i mange overlap, slutter Ticinovic.