FIFA spil i FCN udgave

Kategorier


Hvilke spillere skal på forsiden af det nye FIFA 13 i FCN-udgaven?

FIFA spil i FCN udgave

Supporterne kan være med til at stemme om hvilke FCN-spillere, der skal pryde det nye FIFA 13

Den 27. september kommer det nye FIFA 13 spil i handelen, og et af de mange nye tiltag er, at supporterne i de enkelte klubber har magten til at påvirke udformingen. Man kan således nu sikre sig sin egen Club edition med FC Nordsjælland-spillere på forsiden. Der er udvalgt otte FCN-profiler, der kan stemmes på. Det er Mikkel Beckmann, Kasper Lorentzen, Jores Okore, Morten Nordstrand, Andreas Laudrup, Jesper Hansen, Nicolai Stokholm og Søren Christensen. Afstemningen foregår via facebook, og du kan være med ved at: KLIKKE HER Det bliver således FC Nordsjællands egne fans, der kommer til at udpege, hvilke spillere fra FC Nordsjælland, der skal pryde forsiden på spillet. Navnene på de udvalgte spillere offentliggøres i starten af september.
 
Man vil derefter kunne forudbestille sin Klub version med specielt indhold udover sin lokale forside nemlig FIFA 13 Ultimate Team. Denne indeholder udover spillet følgende: 24 FIFA Ultimate Team-guldpakker – én hver eneste uge i 24 uger – som kan bruges til at opbygge et hold fyldt med fodboldens superstjerner.