FCN til Kronborg Cup

Kategorier


Timba var en populær figur, da han var med i indmarchen til Kronborg Cup 2012. (Foto:FCN)

FCN til Kronborg Cup

FC Nordsjælland sendte spillere og Timba forbi Kronborg Cup i Helsingør, der blev afviklet henover weekenden.

Kronborg Cup blev traditionen tro afviklet i den første uge af august. Mere end 170 hold var i kamp til den store turnering, der spilles rundt omkring på banerne i Helsingør kommune. FCN var med til åbningen, hvor Timba gik med i indmarchen, ligesom Jannich Storch og Seejou King skrev autografer til de mange børn, der deltog i stævnet. Flere af de deltagende FSN klubber fra Helsingør kommune – heriblandt Helsingør IF, Espergærde IF, Hornbæk IF, Frem Hellebæk og Snekkersten IF var med i turneringen, der startede fredag og sluttede søndag eftermiddag med medaljer til alle 2500 deltagere.