FCN fodboldskole i Frederikssund

Kategorier

FCN fodboldskole i Frederikssund

FC Nordsjælland og samarbejdsklubben, ORI-Fodbold, åbnede sammen den første FCN inspirerede fodboldskole i Frederikssund.

Mark Strudal var med til at åbne ORI-Fodbold/FCN fodboldskolen i Frederikssund mandag morgen. Den næste uge skal 113 drenge og piger være med i fodboldskolen, som FCN har sat sit præg på i samarbejde med ORI-Fodbold.

Tilbage i marts måned fik FCN en forespørgsel om at være med til at lave en fodboldskole. Efter lang tids forberedelse gik skolen så i luften mandag morgen, hvor mere end 100 glade børn og unge stod klar i fuld FCN spilledragt – alle parate til at træne de mange øvelser som FCN har tilrettelagt og undervist de lokale trænere i.

Den første time af fodboldskolen stod på angrebstræning, og her var FCNs Superligatræner, Mark Strudal, mødt op for at guide de mange børn igennem syv træningsøvelser på banerne ved Bjergvej i Frederikssund. Efterfølgende gik FCNs T-træner og U/15 udviklingsansvarlig, Carsten Dohm, på for at fortælle om FCNs kost og ernæringsprincipper, som er en vigtig del af konceptet omkring fodboldskolen.

I de kommende dage vil FCN være til stede med trænere på fodboldskolen, ligesom udvalgte Superligaspillere kigger forbi i slutningen af ugen. Ovenfor kan du se et indslag fra skolestarten.