FC Nordsjælland møder HSV

Kategorier

FC Nordsjælland møder HSV

De danske mestre har tirsdag sat kursen mod Flensborg, hvor den tyske storklub Hamburger SV venter i en træningskamp onsdag aften.

Superligaen er stadig i sin tidelige fase og derfor har FC Nordsjælland valgt at placere en træningskamp for at komme op i et højere tempo. Sidste år mødte man også tidligt på sæsonen Sporting CP i Europa League, en kamp som var i et højt tempo og som gav spillerne et løft i tempoet til de kommende Superliga kampe. Nu er det Hamburger Sport-Verein som venter. Tyskerne sluttede på en 15.plads i Bundesligaen i sidste sæson, og der er næppe nogen tvivl om at Sportsdirektør i HSV Frank Arnesen nok gerne vil have storklubben til at præstere bedre i den kommende Bundesliga-sæson. Skulle nogle være interesserede i at tage turen lige over grænsen, så spilles kampen på Flensborgs stadion onsdag aften kl.19.00. Adresse:
Arndtstrasse 5
24943 Flensburg, Tyskland I indslaget ovenfor kan du høre lidt om Cheftræner Kasper Hjulmands begrundelserne for at placere en træningskamp mens Superliga-sæsonen er igang.