David Jensen udlejet til Fredericia

Kategorier


David Jensen stod på mål fra start i sidste sæson den 2. oktober mod Sønderjyske men blev i den kamp alvorligt knæskadet. (Foto: Boesenfoto.dk)

David Jensen udlejet til Fredericia

FC Nordsjællands talentfulde 20 årige målmand kan få debut for FC Fredericia i Betsafe Ligaen allerede i dag

FC Nordsjællands talentfulde 20 årige målmand David Jensen er med øjeblikkelig virkning blevet lejet ud til FC Fredericia i Betsafe Ligaen, og kan debutere i dagens lokalopgør mod Vejle Boldklub Kolding. – FC Fredericia har fået begge sine normale A-trup målmænd skadet, og havde derfor akut brug for en ny kompetent keeper, og da David Jensen nu er oppe i gear igen efter sin skadespause, så kommer muligheden for spilletid i landets næstbedste række på et belejligt tidspunkt for alle parter, siger FC Nordsjællands Sportsdirektør Jan Laursen. David Jensen fik sin debut i Superligaen for FCN den 24. september sidste år. Han kom på banen i 2. halvleg i Århus mod AGF, da Jesper Hansen blev skadet. David Jensen vogtede herefter buret fra start i den næste Superligakamp hjemme mod SønderjyskE men blev så selv ramt af en alvorlig knæskade, som han først kom sig helt over sidst på foråret i år. Han har en fin Superligastatistik, idet han ikke lod nogen mål gå ind i de to halvlege, det blev til i sidste sæson. I Fredericia bliver David i øvrigt midlertidigt forenet med sin bror og tidligere mangeårige FC Nordsjælland spiller Daniel Jensen. FC Fredericia møder Vejle Boldklub Kolding på udenbane i dag kl. 15.00.