Cheftrænerens analyse efter sejren over SønderjyskE

Kategorier

Hør Cheftrænerens analyse efter sejren over SønderjyskE

Kasper Hjulmand har nu fået set fredagens kamp igennem og er klar med sin analyse af 4-1 sejren over SønderjyskE. Det var specielt en stærk offensiv der gjorde Hjulmand stolt efter kampen.

– Jeg synes jo fra anden halvlegs start at vi var lidt mere skærpede i alt hvad vi lavede. Satte et lidt hårdere pres og bolden flød bedre og så spiller vi fremragende det første kvarter til tyve minutter. Vi er totalt dominerende, og vi har bolden i to minutter i træk op til vores andet mål, fortæller Kasper Hjulmand om fredagens kamp. Men allerede her mandag bliver der kigget frem imod Brøndby kampen, som spilles på søndag kl.17.00. – Vi vil give den gas og håbe på rigtig mange mennesker på stadion. Det var fedt at spille her sidst, så vi håber det bliver fulgt op med et fyldt station på søndag, slutter Cheftræneren. Se mere info omkring kampen mod Brøndby her.