Alt om UEFA Champions League

Kategorier


Så er det i aften at der trækkes lod. (Foto: boesenfoto.dk)

Alt om UEFA Champions League

Torsdag kl. 17.45 indledes det store lodtræknings-show til puljespillet i UEFA Champions League. FC Nordsjælland er med, når der trækkes lod til verdens fineste turnering med verdens største klubhold og verdens bedste spillere. Læs om puljerne, billetsalg og kampterminerne herunder.

FC Nordsjælland kommer i pulje med ét hold fra hvert af de tre øverste seedningslag. Der er altså 4 hold i hver pulje, hvoraf de to bedste går direkte videre til knock-out-fasen af Champions League og nummer tre går videre til Europa League. Kun sidstepladsen i puljen giver ikke videre adgang.   Seedningslag: 1. seedningslag Chelsea, England
FC Barcelona, Spanien
Manchester United, England
Bayern München, Tyskland
Real Madrid, Spanien
Arsenal, England
FC Porto, Portugal
AC Milan, Italien 2. seedningslag Benfica, Portugal
Valencia, Spanien
Shakhtar Donetsk, Ukraine
Zenit St. Petersburg, Rusland
Schalke 04, Tyskland
Manchester City, England
Sporting Braga, Portugal
Dynamo Kiev, Ukraine 3. seedningslag Olympiakos Piræus, Grækenland
Ajax, Holland
Anderlecht, Belgien
Juventus, Italien
Spartak Moskva, Rusland
Paris St. Germain, Frankrig
Lille, Frankrig
Galatasaray, Tyrkiet 4. seedningslag FC Nordsjælland, Danmark
Celtic, Skotland
Dortmund, Tyskland
Bate Borisov, Hviderusland
Dinamo Zagreb, Kroatien
CFR Cluj, Rumænien
Malaga, Spanien
Montpellier, Frankrig Billetterne sælges i pakker til alle tre kampe, så vi kan sikre at de bedste pladser går til de loyale fans og partnere. Priserne fastsættes endeligt efter lodtrækningen torsdag aften. Billetpakkerne sættes til salg på nettet d. 6. september kl. 11:00 via BILLETnet, men som FCN-fan har du mulighed for, at sikre dig plads i forsalget:   Tirsdag d. 4. september: Forsalg for sæsonkortholdere og partnere.
Sæsonkortholdere
kan sikre sig deres billetpakke i FCN Shoppen, der har åbningstid mellem kl. 10:00 og 19:00.
Partnere får direkte besked via mail fredag morgen om proceduren for køb af VIP-pakker og billetpakker.   Onsdag d. 5. september: Store Fandag i FC Nordsjælland
FCN Shoppen åbner for salg til alle. Vi vil gerne sikre, at de loyale fans og vores lokalområde får mulighed for at sikre sig gode pladser før det åbne salg. Kom og køb dine billetpakker i FCN Shoppen, hvor spillerne kigger forbi i løbet af dagen og vi vil have flere gode tilbud til alle. Åbningstid: kl. 10:00 – 19:00.   Torsdag d. 6. september:
Salg af billetpakker åbner på BILLETnet.dk kl. 11:00. Nåede du ikke Store Fan-dag, kan du dog allerede fra kl. 8:00 gå i FCN Shoppen, hvor vi fortsat sælger billetpakker. FCN’s fans vil indtage nedre C, som det har været tilfældet i Parken før, under de to pokalfinaler, klubben har vundet på dén bane, samt nedre B, hvor samarbejdsklubberne i høj grad vil samles. Mere information om priser og placering følger. Partnere får direkte besked fredag. For information om VIP-salg henvises til info@fcn.dk. Kampene spilles på følgende datoer. Det afgøres torsdag aften, hvilke kampe, der spilles på hjemmebane. 1. runde: 18. og 19. september 2012
2. runde: 2. og 3. oktober 2012
3. runde: 23. og 24. oktober 2012
4. runde: 6. og 7. november 201
5. runde: 20. og 21. november 2012
6. runde: 4. og 5. december 2012 Læs meget mere om UEFA Champions League på fcn.dk de kommende dage – og uger.