Truppen til FCM

Kategorier

Truppen til FCM

Spillerne var på træningsbanen fredag, og efter det overstået træningspas udtog trænerteamet truppen der skal forsøge at slå FC Midtjylland.

Spillerne tager allerede fredag afsted mod Jylland, således at de får den optimale opladning før kampen. I indslaget ovenfor kan du høre Cheftrænerens forventninger til kampen. FC Nordsjællands trup til Superligakampen mod FC Midtjylland lørdag kl. 17.00:
1. Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 4. Henrik Kildentoft, 6. Enock Kofi Adu, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 12. Rawez Lawan, 13. Oguzhan “O.G.” Aynaoglu, 16. Thomas Villadsen (M), 17. Søren Christensen, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 21. Ivan Runje, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 24. Christian Gytkjær, 27. Seejou King, 29. Søren Henriksen, 30. Lasse Petry. Truppen tæller 20 spillere, og derfor skal to spillere sorteres fra på kampdagen.