Truppen klar til AC Horsens

Kategorier

Truppen klar til Horsens

Søndagens sidste træning inden opgøret mod AC Horsens er blevet afviklet, og efterfølgende udtog trænerteamet den trup som skal i aktion mandag kl.19.00.

I indslaget kan du høre om hvad Cheftræneren forventer sig af den første kamp i den nye Superligasæson. FC Nordsjællands trup til Superligakampen mod AC Horsens mandag kl. 19.00:
1. Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 4. Henrik Kildentoft, 7. Nicolai Stokholm, 8. Patrick Mtiliga, 9. Tobias Mikkelsen, 11. Morten Nordstrand, 12. Rawez Lawan, 16. Thomas Villadsen (M), 17. Søren Christensen, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 21. Ivan Runje, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 24. Christian Gytkjær 29. Søren Henriksen, 30. Lasse Petry, 34. Emiliano Marcondes. Truppen tæller 19 spillere, og derfor skal en sorteres fra på kampdagen.