Tobias Mikkelsen solgt til Bundesligaen

Kategorier

Tobias Mikkelsen solgt til Bundesligaen

FC Nordsjælland har solgt landsholdsspilleren til tyske Greuther Fürth, hvor han har underskrevet en 3-årig aftale.

25-årige Tobias Mikkelsen skal i fremtiden begå sig i en af de bedste ligaer i Europa, hvor han skal tørne ud for nyoprykkede Greuther Fürth. Et skifte som kantspilleren glæder sig over, og som han håber vil bringe ham endnu tættere på landsholdets startopstilling. – Efter 3 forrygende sæsoner i FC Nordsjælland med to pokaltitler og et dansk mesterskab, så følte jeg tiden var inde til at prøve mig af i en endnu større liga end den danske. Og med skiftet til den Bundesligaen, så kan jeg forhåbentlig også udvikle mig yderligere, siger Tobias Mikkelsen. På administrationsgangen hos Sportsdirektør Jan Laursen er man selvfølgelig ked af at skulle sige farvel til en landsholdsspiller, men med tanke på en kontrakt med udløb til vinter, så glæder man sig over salget af Tobias Mikkelsen. – Køb og salg er en vigtig del af vores forretning, så med tilgangen af offensive kræfter som Nordstrand og Anders Christiansen, så har vi accepteret Tobias’ ønske om at prøve kræfter uden for Danmark. Holdkammeraterne og trænerstaben mm. kan med rette være stolte af deres andel I Tobias gode udvikling og deraf salg til af de mest ambitiøse ligaer I Europa. Mikkelsen kom til FC Nordsjælland tilbage i 2009 efter ikke at have fået meget spilletid i Brøndby IF. Et skifte som var med til at få karrieren tilbage på rette spor. – Først og fremmest er jeg blevet en bedre spiller, og hele klubben har betydet utrolig meget for mig. Det er selvfølgelig svært at forlade et sted som man virkelig holder af, jeg kommer til at savne klubben, og vil naturligvis følge dem tæt fremover. Fastholdelse af det langsigtede koncept er en vigtig del af FC Nordsjælland fremgang de senere år, og hertil siger Jan Laursen. – På trods af mesterskabet og deltagelse i Champions League og deraf væsentlig øgede sportslige forventninger fra omverdenen, så vil vi ledelsen fastholde vores koncept og ry som en dynamisk klub, hvor man som spiller får en fantastisk uddannelse af en ekstrem dygtig trænerstab, får mulighed for at spille på et stærkt ungt Superligahold, og hvis man så leverer varen over længere tid, så er vi også klubben, der er behjælpelig med at spilleren kan komme videre til endnu større udfordringer uden for landets grænser, hvilket Tobias Mikkelsen er endnu et godt eksempel på.