To kampe på den nye bane i Farum Park i dag

Kategorier


Den første træningskamp på den nye bane i Farum Park blev spillet i sidste uge.

To kampe på den nye bane i Farum Park i dag

Der er Reserveholdskamp kl. 14 og 16.30 spiller Presselandsholdet mod FCN’s trænere og ledere på Farum Parks nye kunstgræsbane

Søndag aften kl. 19.00 spilles den første Superligakamp nogensinde på den nye kunstgræsbane i Farum Park, når FCN tager imod OB. Det bliver en historisk dag, som du ikke må gå glip af, og vil du have en forsmag på, hvad der venter i fremtiden, er muligheden der allerede i dag, hvor der spilles to kampe på den nye bane. Reserveholdsturneringen går igang, og FCN tager i dag kl. 14 imod HB Køge til den første kamp om point på den nyanlagte stadionbane i Farum Park, og kl. 16.30 får pressen et indblik i den nye verden, når Presselandsholdet spiller en kamp mod et hold af trænere og ledere fra FC Nordsjælland. Der er fri adgang for publikum til begge dagens kampe, som nok skal blive underholdende. Kanal Sport sender dagens reserveholdskamp og vil også sende nogle af efterårets øvrige Reserveholdskampe. FCN stiller med følgende trup til Reserveholdskampen kl. 14.00 i Farum Park:
David Jensen
Thomas Villadsen
Mark Gundelach
Søren Henriksen
Pascal Gregor
Andreas Maxsø
Seejou King
Lasse Petry
Phillip Zinckernagel
Kristian Lindberg
Rasmus Jensen
Andreas Rasmussen
Oguzhan “O.G.” Aynaoglu
Christian Gytkjær
Jacob Egeris
samt to prøvespillere