Stokholm årets spiller i FCN

Kategorier

Stokholm årets spiller i FCN

En række spillere blev i aftes hædret ved den årlige FCN Award med uddeling af priser for indsatsen i den historiske guldsæson.

Traditionen tro hylder FC Nordsjælland hvert år efter sæsonen sine helte ved en stor FCN Award. På grund af al festivitas med fejring af guldet, blev der først i aftes plads i programmet til Award-festen i Farum Park Sports- og Konferencecenter, men det gjorde bare det hele ekstra festligt, hvor priserne kunne krydres med dejlige tilbageblik præsenteret i videoklip. Den fornemste pris er naturligvis “Årets spiller i FCN”, og den hæder tilfaldt i guldsæsonen anfører Nicolai Stokholm, der er gået forrest på alle fronter. En hel stribe spillere var inde i billedet til den fornemme pris, men Nicolai Stokholm stod fortjent med pokalen overrakt af Cheftræner Kasper Hjulmand. Prisen blev indstiftet første gang i 2004/05 sæsonen, hvor den gik til målmand Kim Christensen, der også sejrede året efter. I 2006/07 blev Morten Nordstrand kåret som årets spiller, og netop Nordstrand er jo nu tilbage i FCN-truppen og i aftes med til at hylde Stokholm. Martin Bernburg blev vinder i 2008 og 2009, mens Nicolai Stokholm tog pokalen som årets spiller første gang i 2010, hvor FCN netop havde vundet sin første pokalfinale. Sidste år gik prisen til Andreas Bjelland, men nu er den altså tilbage hos anfører Stokholm. Prisen som årets talent gik for andet år i træk til Jores Okore, mens Nicolai Stokholm også snuppede en nyindstiftet pris som kulturbærer, der virkelig efterlever alle de vigtige værdier, der præger FC Nordsjælland. Stokholm lever i den grad efter klubbens fire værdier, som symboliseres i holdånd, dedikation, mod og glæde. Desuden blev der sædvanen tro uddelt hæder til sæsonens topscorer, hvor Søren Christensen og Mikkel Beckmann denne gang måtte dele prisen med 8 mål hver, mens Tobias Mikkelsen med 7 mål og en række oplæg tog prisen som assistkonge. Ovenfor kan du høre Kasper Hjulmands ord til Nicolai Stokholm ved uddelingen af prisen som årets spiller. Fra kl.13.00 kan du på FC Nordsjællands Facebook side også høre hvad Nicolai Stokholm sagde efter at have modtaget prisen som årets spiller.
Anfører Nicolai Stokholm blev kåret som årets FCN-spiller i guldsæsonen 2011/12.