Okore: En hård test for os

Kategorier


Jores Okore forventer en meget svær opgave i Herning lørdag kl. 17.00. (Foto: Boesenfoto.dk)

Okore: En hård test for os

FCM har spillere, der kan komme med det uventede, men forhåbentlig kan vi holde nullet igen, siger FC Nordsjællands midterforsvarer Jores Okore

FCN fik en super start med 4-0 sejren ude over Horsens i mandags, og nu gælder det endnu en svær udekamp lørdag kl. 17.00 mod FCM i Herning. Midtjyderne viste i premieren stor styrke i Parken mod FCK i 75 minutter, men de klappede helt sammen i det sidste kvarter og måtte se 2.0 føringen forvandlet til et 2-4 nederlag. FC Nordsjællands Jores Okore lader sig dog ikke forblænde af resultaterne. Den 19-årige midterforsvarer er glad for premieren men ved godt, hvad der venter i Midtjylland: – Det er altid vigtigt at komme igang med en sejr, og vi fik mest muligt ud af kampen i Horsens, men der er også meget, der kan forbedres. Selv om vi havde flere omrokeringer og nye spillere i forsvaret, lykkedes det at holde nullet. Folk glider nemt ind på holdet, og det virker lovende. – Men kampen lørdag mod FCM bliver en hård test mod de små hurtige afrikanere. Det er et svært sted at spille, og de har et rigtig godt hold med spillere, der kan komme med det uventede. Forhåbentlig kan vi igen spille til nul og så få puttet et par stykker ind selv, siger Jores Okore, der sin unge alder til trods havde debut i rollen som viceanfører mod Horsens. Superligaspillerne sad og så på U/19 truppens træning på den nye kunstgræsbane i Farum Park, før de selv gik ud til dagens træning på græs på bane 3: – Kunstgræsbanen ser fin ud, og når vi kommer retur fra Midtjylland bliver det den, vi skal træne på frem til hjemmekampen mod OB næste søndag. Det bliver sjovt at prøve, men lige nu holder vi fokus på kampen i Midtjylland i morgen, siger Jores Okore. Oddsene på Den Lange hos Danske Spil ser således ud på den kamp: Kamp nr. 89 FCM-FCN 1-X-2 til odds 2,45 – 3,35 – 2,80. Jores Okore giver følgende spilforslag på Den Lange hos Danske Spil til tre af de øvrige kampe i denne Superligarunde: 23 Silkeborg-Horsens 1 til odds 2,50
135 OB-Randers 1 til odds 1,50
232 AGF-Esbjerg X til odds 3,55 Se alle odds hos Danske Spil: KLIK HER