Misbrugte chancer i anden test

Kategorier

Hjulmand: Rigeligt med chancer

Første træningskamp i Holland blev en kamp hvor spillet aldrig helt kom til at køre. Men det var ikke fordi at tigrerne ikke fik produceret chancer.

Det var specielt i slutningen af første halvleg at der var flere store chancer. Nicolai Stokholm, Søren Christensen, Kasper Lorentzen og Kofi Adu havde muligheden for at sparke bolden i kassen efter fine angreb. Det var et velkendt FCN-hold på bolden, og franske Lens stod langt tilbage på banen og levede på omstillingsspillet. Det lykkedes i to tilfælde, og derfor blev resultatet 2-0 franskmændene. I bunden af denne artikel kan du høre hvad cheftræner Kasper Hjulmand havde at sige kort efter kampen. FCN Startopstilling (4-3-3): Jesper Hansen – Mario Ticinovic, Ivan Runje, Jores Okore, Mark Gundelach – Enoch Adu, Nicolai Stokholm (A) , Søren Christensen – Tobias Mikkelsen, Morten Nordstrand, Kasper Lorentzen. Indskiftninger:
46. Thomas Villadsen ind for Jesper Hansen
55. Andreas Laudrup ind for Morten Nordstrand
60. Henrik Kildentoft ind for Mark Gundelach
67. Rawez Lawan ind for Tobias Mikkelsen
80. Christian Gytkjær ind for Kasper Lorentzen Mål: 18.min 1-0 Lens
81.min 2-0 Lens