Mathias Nielsen forsætter i Næstved

Kategorier

Mathias Nielsen forsætter i Næstved

Spilletiden har været vigtig for Mathias Nielsen, og derfor forsætter han nu i Næstved Boldklub.

22-årige Mathias Nielsen kom til FC Nordsjælland i 2010 fra HB Køge, og det er blevet til fire Superligakampe for Mathias Nielsen i FCN trøjen. Konkurrencen har været stærk i forsvaret hos FCN, og derfor søgte Mathias Nielsen også mere realmæssigt spilletid i foråret, da han var udlejet til Viborg FF. Fremover bliver det Næstved Boldklub, der får glæde af Mathias Nielsen på en permanent aftale: -Mathias har i lang tid gerne ville have mere fast spilletid, og det har vi stor respekt for. Derfor vil vi heller ikke stå i vejen for den mulighed som Mathias nu har fået, for at spille på mere fast basis. Mathias har en fantastisk indstilling, og det skal de nok få gavn af i Næstved, fortæller Sportsdirektør Jan Laursen. FC Nordsjælland ønsker Mathias Nielsen held og lykke i fremtiden.