Klar sejr til FCN

Kategorier


Mark Gundelach leverede en assist og scorede desuden FCNs sidste mål i 6-0 sejren over HB Køge (Foto: www.boesenfoto.dk)

Klar sejr til FCN

FCNs reserver kom godt fra land i sæsonens første reserveholdskamp, der blev vundet med hele 6-0 over HB Køge.

FCN satte sig fra start af på dagens reserveholdskamp, der blev spillet på den nye kunstgræsbane, i Farum Park. Der var kun spillet få minutter, da Christian Gytkjær fik kampens første chance, og var lige ved at score for hjemmeholdet tæt under mål. FCN fortsatte med at skabe i chancer i kampens begyndelse, og efter 17 minutters spil blev det så 1-0 til FCN ved Khalil Faizi. Ti minutter senere kom FCN på 2-0, da Kristian Lindberg fandt Gytkjær, der drejede bolden uden om HB Køges målmand og ind i netmaskerne.

I 2.halvleg fortsatte FCN med at producere chancer. Efter 10 minutters spil blev det 3-0, da Phillip Zinckernagel fra kanten af feltet lagde bolden ud ved stolpen – uden chance for gæsternes målmand. Kort efter 3-0 scoringen havde Oguzhan ”O.G.” Aynaoglu en kæmpe chance, men hans forsøg gik over mål. Med 10 minutter tilbage af opgøret fik ”O.G.” så chancen igen, og denne gang svigtede angriberen ikke. Flot FCN opspil endte hos ”O.G.” der trak ind i banen og scorede sikkert til 4-0. Kort efter blev det 5-0 ved Lasse Petry, inden Mark Gundelach sluttede målfesten med scoringen til 6-0. Dermed fik FCN den perfekte start på reserveholdsturneringen. Matchfakta:

FCN – HB Køge 6-0 (2-0)

FCN startopstilling (4-3-3):

Thomas Villadsen – Mark Gundelach, Søren Henriksen, Pascal Gregor, Seejou King, Issah Kamal, Lasse Petry, Oguzhan ”O.G.” Aynaoglu, Khalil Faizi, Kristian Lindberg og Christian Gytkjær.

Mål:

1-0 – 17: Khalil Faizi
2-0 – 28: Christian Gytkjær
3-0 – 53: Phillip Zinckernagel
4-0 – 78: Oguzhan ”O.G.” Aynaoglu
5-0 – 85: Lasse Petry
6-0 – 90: Mark Gundelach

Udskiftninger:

45: David Jensen ind for Thomas Villadsen
45: Rasmus Jensen ind for Khalil
45: Philip Zinckernagel ind for Kristian Lindberg
75: Jacob Egeris ind for Christian Gytkjær