Joe Sise står foran operation

Kategorier


Angriberen i gang med sin genoptræning på træningslejren i Holland – foto: fcn.dk

Joe Sise står foran operation

Den uheldige angriber sprængte lørdag sin achillescene under træningen.

Den 22-årige angriber var så uheldig at sprænge achillessenen under lørdagens træning, og står nu foran en operation inden for de næste par dage. – Joe skal opereres så snart at hævelsen af benet er aftaget, og så venter der en lang og hård genoptræning. Hvor han så vil være tilbage på træningsbanen igen i det nye år, fortæller fysioterapeut Hans Ørting. Angriberen har haft et hårdt første halv år i FC Nordsjælland, som han kom til i januar fra svenske Halmstad BK. Hele foråret har Sise brugt på at styrke sin achillessene efter en delvis overrivning af achillessenen tilbage i hans tid i Halmstad BK. – I de sidste tre uger har der ellers været fremgang at spore hos Joe. Han har været symptom- og smertefri, og derfor er det sindssyg uheldigt for ham, at han så i forbindelse med et afsæt til træning sprænger sin achillessene, siger Hans Ørting. Når Sise har været igennem operation vil der være nyt om hvordan det er forløbet.