FCN til DBU Street fodbold

Kategorier

 
Oguzhan “O.G” Aynaoglu viste tricks foran de fremmødte på Rådhuspladsen (Foto:FCN)

FCN til DBU Street fodbold

Andreas Laudrup og Oguzhan “O.G” Aynaoglu var lørdag forbi finalerne i DBU Street fodbold, der blev afholdt på Rådhuspladsen.

DBU afholdt lørdag finalerne i det officielle danmarksmesterskab for street fodbold. Turneringen har været afviklet i 15 værtsbyer over hele landet og kulminerede lørdag med de afsluttende finalerunder i København. Over 200 Drenge og Pigehold i alderen 13-18 år har været med i gadeturneringen, der på finaledagen fik besøg fra FC Nordsjælland. Efter lørdagens træning i Farum tog Andreas Laudrup og Oguzhan “O.G” Aynaoglu således forbi Rådhuspladsen, hvor de skrev autografer, og viste prøver på deres fine teknik på de til lejligheden opstillede Panna baner, hvor man dyster 1 mod 1. Oguzhan “O.G.” Aynaoglu gav tilskuerne masser af grund til at juble, da han med hurtige fødder fik udfordret de dygtige trick-spillere som var med til arrangementet.