FCN shoppen ønsker god ferie

Kategorier


FCN Shoppen går på sommerferien, men du kan købe merchandise på web-shoppen. (Foto:FCN)

FCN shoppen ønsker god ferie

FCN Shoppen går på sommerferie, men web-shoppen er som altid åben med hylderne fyldte af alt FCN-hjertet kan begære.

Sommerferien nærmer sig for de fleste, og FCN shoppen går også på ferie. Butikken er derfor lukket i uge 26, 27 og 28 Mens shoppen lader op til den nye sæson, kan man dog stadig kigge og handle på vores webshop, hvor alle produkterne fra shoppen selvfølgelig også findes. Her har vi bl.a. netop lagt alt vores guldmerchandise op til salg efter det fantastiske mesterskab. Du kan også købe dit sæsonkort til den nye sæson i webshoppen, så du er sikret adgang til alle kampene i den nye sæson i Superligaen og DBU Pokalen samt forkøbsret til Champions League kampene i efteråret. Så besøg www.fcnshoppen.dk, hvis der er noget du står og mangler – der holder vi nemlig ikke ferie, og vi sender altid hurtigt ud, så det er bare at bestille. FCN shoppens åbningstider ser således ud det kommende stykke tid. Uge 26 ferie lukket. Uge 27 ferie lukket. Uge 28 ferie lukket. Fra og med uge 29 holder vi åbent som normalt, hvilket vil sige tirsdag og torsdag mellem 16.30 og 19 og lørdag fra 10.00 til 13.00 FCN Shoppen ønsker alle en god sommer og en god ferie og glæder os til at se jer alle sammen igen.