FCN besøger fodboldskoler

Kategorier


FCN spillerne var på træningslejr, så Timba tog over da FCN besøgte fodboldskoler (Foto:FCN)

FCN besøger fodboldskoler

FC Nordsjælland har været rundt og besøge fodboldskoler i Nordsjælland.

FC Nordsjælland har i ugens løb været rundt til fodboldskoler i det nordsjællandske. Tirsdag besøgte FCN fodboldskolen i Frederikssund, hvor flere hunderede glade børn tog i mod maskotten, Timba. Herefter gik turen forbi Farum BKs fodboldskole, ligesom Værløse BK også fik besøg af tigeren. Fredag morgen var Timba tidligt på færde, da DR-programmet “SommerSummarum” havde inviteret tigeren og en masse FCN fans til at slå rekorden i larm. Forsøget lykkedes ikke, men de skrigende FCN fans og Timba gjorde et ihærdigt forsøg. Herefter gik turen til Slangerup og Omegn IF, inden dagen sluttede af i Lynge Uggeløse. På grund af FCN spillernes træningslejr har Timba været ekstra meget i fokus på fodboldskolerne i uge 27. Fra og med næste uge vil FCN igen sende Superliga spillere ud til fodboldskolerne, når bl.a. Jyllinge FC får besøg af to superligaspillerne.