FCN ankommet til Holland

Kategorier


Nicolai Stokholm i aktion – Foto: fcn.dk

Søndag aften ankom klubbens bedste hold til Delden i Holland, hvor Aparthotel Delden den kommende uge ligger faciliteter til træningslejren. Der var afgang fra Københavns lufthavn kl.17.25, og ankomst i Amsterdam kl.18.50, hvor efter en bus transporterede spillere og ledere til hotellet. Og selvom der var et stort håb om at nå frem til starten af EM-finalen, så lykkedes det ikke før til sidste del af første halvleg. Her kunne spillerne sammen med indtagelsen af aftensmaden, se Spanien vinde. Mandagens første træningspas blev med fysiske-træner Mathias Zangenberg i det lokale træningscenter i Delden. Spillernes transport-middel til de godt fem kilometer til træningscenteret var cykler. Så der var fra formiddagens start lagt op til fælles cykeltur til styrketræningen.

Til stor morskab for hovedparten af truppen, og specielt Jores Okore mente han havde en fremtid i Tour de France. Du kan senere her på hjemmesiden se et indslag med Okore om hans fremtidige muligheder som deltager i Tour de France.

Truppen havde første gang græs under fødderne kl.16.00, hvor de taktiske og tekniske elementer blev trænet. Ellers står den hovedsagligt på to daglige træningspas, pånær når der skal spilles kamp. Der er arrangeret tre træningskampe for truppen.
Onsdag mod Lens kl.17.00.
Torsdag mod KSK Beveren kl.12.00.
Søndag mod FC Twente kl.14.00. Og selvom Andreas Bjelland er skiftet til FC Twente så kommer forsvarsspilleren ikke i aktion imod sin gamle klub. Bjelland starter nemlig først op igen den 9.juli med træningen i Twente efter at have deltaget i EM-slutrunden.

Du kan se meget mere fra træningslejren de kommende dage hvis du kigger ind forbi fcn.dk eller vores facebook-side.       Assistenttræner John Bredal gennemgår dødbolde i slutningen af mandagens sene træningspas. Foto: fcn.dk