Den sportslige kurs sikret

Kategorier


Kasper Hjulmand og Flemming Pedersen har sammen med sportsdirektør, Jan Laursen forlænget deres aftaler med FCN. (Foto: FCN)

Den sportslige kurs sikret

FC Nordsjælland har indgået nye lange kontrakter med Sportsdirektør, Cheftræner og 1st Team Coach.

Tre af de helt centrale personer i forhold til FC Nordsjællands sportslige udvikling gennem de seneste mange år har nu alle knyttet sig til den spændende fremtid i klubben for de næste mange sæsoner. Dermed har tigrene langtidssikret den kurs klubben har været på længe, så den flotte udvikling har gunstige vilkår for at fortsætte. -Jeg er meget tilfreds med, at tre af mine rigtig vigtige folk har valgt at forlænge vores i forvejen lange samarbejde. Alle tre er en fornøjelse at arbejde sammen med i det daglige. Jeg føler, de har en stor forståelse for de mange områder, hensyn og forpligtelser der er i en organisation som vores, og det allerbedste for mig har været at mærke, hvor meget de havde lyst til at fortsætte den dedikerede indsats i FC Nordsjælland. Og det synes jeg også kontrakternes længde understreger, siger Bestyrelses Formand.  Allan K. Pedersen. -Jeg føler ikke, at vi kan sikre vores fremtid bedre i forhold til udviklingen på fodboldbanen i Nordsjælland, end vi har gjort med disse tre underskrifter. Cheftræner Kasper Hjulmand kom til FC Nordsjælland for godt fire år siden og har siden sat sit tydelige aftryk på Superligatruppen såvel samarbejdet og sammenhængen mellem alle trænerne i FCN på både senior- og ungdomssiden. Nu har den 40-årige mestertræner forlænget sin aftale i Farum Park med foreløbigt 3 år. – Først og fremmest synes jeg, jeg er privilegeret over at have været et sted i fire år, hvor man kan udleve sine ideer og sin filosofi med ro, selv om vi har haft modvind undervejs. Det er ikke alle trænere forundt. Og nu synes jeg, det er spændende at kunne tage det endnu længere med FC Nordsjælland. Klubben har et stort og uudnyttet potentiale stadigvæk, som jeg gerne vil være med til at indfri, siger Kasper Hjulmand. – Og så er jeg meget glad for at arbejde med de mennesker, jeg har omkring mig i både stab og spillere. Jeg nyder at være med den gruppe af spillere, vi har i FCN, og den måde os i staben og spillerne efterhånden kan arbejde sammen med tingene på i træningerne og uden for. Så valget om at fortsætte er egentlig naturligt for mig. 1st Team Coach Flemming Pedersen har været i FC Nordsjælland i 7 år, hvor han har haft afgørende hænder med i mange af de ting, som tigrene i dag betragter som sit hjerteblod. Som ITU-ansvarlig og A+ Træner var Pedersen en drivkraft i opbygningen af FC Nordsjællands egen talentudvikling og U-afdeling ligesom han altid har haft særlig fokus på indslusningen af de yngste spillere i Superligatruppen. Generelt er Flemming Pedersen anerkendt i dansk fodbold som en af de dygtigste på sit felt, og det seneste år havde han sin store andel i DM-guldet i rollen som 1st Team Coach og Kasper Hjulmands højre hånd. Nu har den 48-årige træner bundet sig til FCN for de næste 5 år.