Beckmann og Parkhurst tilbage

Kategorier

Beckmann og Parkhurst tilbage

Truppen til søndagens kamp mod OB er klar efter formiddagens træningspas.

Der var godt nyt at hente, da både Mikkel Beckmann og Michael Parkhurst var indgik i træningen på lige fod med resten af truppen. Det betyder at trænerteamet har udtaget de to spillere til søndagens kamp mod OB, men også nyerhvervelsen Anders ‘AC’ Christiansen er med i truppen. Søndagens kamp bliver også sin første i historien i Superligaen som skal spilles på kunstgræs, hvilket spillere og trænere har store forventninger til. I indslaget ovenfor kan du høre Cheftræner Kasper Hjulmands betragtninger forud for kampen.   FC Nordsjællands trup til Superligakampen mod OB søndag kl.19.00:
1. Jesper Hansen (M), 2. Jores Okore, 5. Anders ‘AC’ Christiansen, 6. Enock Kofi Adu, 7. Nicolai Stokholm, 10. Mikkel Beckmann, 12. Rawez Lawan, 13. Oguzhan “O.G.” Aynaoglu, 16. Thomas Villadsen (M), 17. Søren Christensen, 18. Michael Parkhurst, 19. Mark Gundelach, 20. Kasper Lorentzen, 21. Ivan Runje, 22. Andreas Laudrup, 23. Mario Ticinovic, 24. Christian Gytkjær, 29. Søren Henriksen, 30. Lasse Petry. Truppen tæller 19 spillere, og derfor skal én spillere sorteres fra på kampdagen.