Anders Christiansen ny mand i FC Nordsjælland

Kategorier

Anders Christiansen ny mand i FC Nordsjælland

Midtbanespileren har sat sin signatur på en 4-årig kontrakt med FC Nordsjælland.

Anders Christiansen bliver nyeste mand i FC Nordsjælland med sit skifte fra Lyngby Boldklub. AC, som han kaldes har været i Lyngby siden 2001, hvor han kom til fra barndomsklubben GVI. Men fremtiden skal AC altså repræsentere FC Nordsjælland, og det er selvfølgelig noget tigrernes nye nummer fem ser frem til. – Jeg synes jeg var et sted i karrieren, hvor jeg skulle videre i min udvikling. Jeg har selvfølgelig været rigtig glad for at spille i Lyngby, hvor de sidste to år i Superligaen har været med til at højne min udvikling. Derfor er det også på tide at tage skridtet videre, siger Anders Christiansen. Det er dog ikke kun AC, som glæder sig om skiftet, også Cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig over ankomsten af den 22-årige midtbanespiller. – Vi får en dygtig fodboldspiller, som passer ind i den måde vi gerne vil spille på. Teknisk dygtig og meget arbejdsom spiller, som er god til at finde tid og rum. Vi samler på kloge spillere, og det har vi fået i Anders, fortæller Hjulmand. Med tilgangen af AC så bliver konkurrencen i truppen også forstærket, men det er også en handel som Sportsdirektør Jan Laursen har kæmpet for at få igennem. – Unge danske landsholdspillere er selvfølgelig noget der har kendetegnet os igennem de senere år, og derfor passer AC godt ind qua sin status som etableret U21 landsholdspiller. Men det har også været en prioritet at vi gerne har villet lave en handel indenlands, som vi synes er vigtig for systemet, tingene hænger sammen og det er vigtigt, at der ryger nogle penge videre i systemet i danske fodbold fra tid til anden. Det har vi gjort tidligere, og det er også noget som vi selv har nyt godt af, så det er vi selvfølgelig glade for at kunne gøre igen, fortæller Jan Laursen Det vil være muligt at møde Anders Christiansen på torsdag eller fredag, hvor AC træner med førsteholdstruppen. I eftermiddag har du også mulighed for at høre hele interviewet med Anders Christiansen på vores Facebook-side. www.facebook.com/fcnordsjaelland.