3-0 sejr til FCN

Kategorier


Beckmann scorede det ene mål og lavede en assist i sejren over AB. (Foto: Boesenfoto.dk)

3-0 sejr til FCN

Dagens reserveholdskamp blev afbrudt af torden med 10 minutter igen. FCNs 3-0 føring står dog ved magt, efter en kamp som tigerne kontrollerede fra start til slut.

FCN satte sig på kampen fra første fløjt og var i fuld kontrol gennem hele 1.halvleg. Christian Gytkjær var af flere omgange tæt på at bringe FCN foran, ligesom Søren Henriksen og Emiliano Marcondes havde gode forsøg halvvejs i 1. halvleg. Det blev også Gytkjær, der var udlejet til AB i foråret, som scorede kampens første mål. En flot stikning af Mikkel Beckmann endte for fødderne af angriberen, der elegant sendte bolden over en fremadstormende AB keeper til 1-0. Kort efter var Beckmann så selv på pletten, da han bragte FCN foran med 2-0 inden pausen.

I 2. halvleg fik Oguzhan ”O.G” Aynaolgu en stor chance tæt under mål efter indlæg af Andreas Maxøe. Kort efter sendte Bjarke Jacobsen, Christian Gytkjær igennem, men angriberen scorede ikke i denne omgang. Det gjorde han til gengæld kort tid efter, da han sendte bolden i mål til resultatet 3-0. Jacob Egeris lavede forarbejdet inden Gytkjær sendt bolden over stregen.

Hen mod slutningen af kampen drev et uvejr indover Farum Park. Dette resulterede først i et kort stop, men med 10 minutter igen var regn og torden så voldsom at begge hold blev enige om at afslutte kampen.

FCN 1st. team coach, Flemming Pedersen havde følgende kommentar efter kampen:

-Først og fremmest var det dejligt at vinde og spille til nul. Der var svingende kvalitet i vores spil, men til tider spiller vi fodbold på et meget højt niveau, med gode pasninger og en masse bevægelse. Vi går altid efter kvalitet i vores spil, og det så vi også momentvis i kampen. Omvendt var der også plads til forbedringer, men overordnet er vi tilfredse med indsatsen, og det faktum at vi ikke giver noget væk til vores modstander.

Matchfakta:

FCN – AB 3-0 (2-0)

FCN startopstilling (4-3-3):

David Jensen (M) – Bjarke Jacobsen, Søren Henriksen, Jacob Egeris, Mark Gundelach – Lasse Petry, Anderes ”AC” Christiansen, Emiliano Marcondes -Oguzhan ”O.G” Aynaoglu, Christian Gytkjær og Mikkel Beckmann.

Mål:

37: Christian Gytkjær
42: Mikkel Beckmann
70: Christian Gytkjær

Udskiftninger:

45: Andreas Maxøe ind for Mikkel Beckmann
60: Christian ”TK” Køhler ind for Anderes ”AC” Christiansen