U/17 satte føring over styr

Kategorier


Det kneb lidt med humøret hos U/17 truppen efter sæsonens sidste kamp, hvor det kun blev til uafgjort 3-3 efter en 3-0 føring.

U/17 satte føring over styr

FC Nordsjællands U/17 Ligahold sluttede sæsonen med uafgjort 3-3 mod HB Køge efter føring på 3-0

FC Nordsjællands U/17 Ligahold havde henlagt sæsonens sidste kamp til Værløse stadion, og her følte spillerne sig vældigt godt tilpas fra start i kampen mod HB Køge. Gæsterne blev nærmest løbet over ende i den første halve time, hvor der stod FCN på det hele. På mål af Johannes Ritter, Simon Ustrup og Rasmus Hansen bragte FCN sig i front med 3-0 i løbet af kun 25 minutter og var altdominerende. Der var chancer til en endnu større føring, men i sekunderne før pausen tog det hele en skæv drejning, da dommeren pludselig fløjtede straffesaprk til gæsterne efter et hjørnespark. Det udnyttede HB Køge sikkert til 1-3 reduceringen samtidig med slutfløjtet for 1. halvleg. Da 2. halvleg startede på nogenlunde samme måde, dog denne gang med et klart straffespark til gæsterne tre minutter efter pausen, kunne HB Køge reducere yderligere til 2-3 fra 11 metter pletten. Og det satte skub i udeholdet, mens FCN havde svært ved at fastholde det sprudlende spil fra 1. halvleg. Udligningen til 3-3 kom godt ti minutter efter pausen, og herefter var det en lige kamp. Begge hold havde chancer til et sejrsmål, men det blev ved uafgjort 3-3, hvilket naturligvis var til størst skuffelse for FCN efter at have ført så sikkert, og Cheftræner Sune Jensen havde denne vurdering af kampen og sæsonen: – I hele 1. halvleg gjorde vi alt det, vi går og træner til daglig. Spiller i de frie rum og skaber plads. Desværre begyndte vi at give for meget væk og tabte lette bolde i 2. halvleg. Især var det et dumt mål, vi gav væk, da en omstillingsfejl resulterede i starffesparket lige efter pausen. – Vi spiller for naivt i den periode, og de får teten. Vi er naturligvis lidt skuffede lige nu, men generelt føler jeg, at vi har rykket meget i løbet af sæsonen. Vi spiller med rigtig mange første års spillere, og mange har taget det svære spring fra U/15 til U/17 på flot vis. Især i foråret har jeg kunnet mærke, at holdet rykker sig, og vi har et spændende hold til næste sæson, siger Sune Jensen.