Nordstrand: Som at komme hjem

Kategorier


Cheftræner Kasper Hjulmand kunne på første træningsdag endnu engang byde velkommen til angriberen Morten Nordstrand, der starter sin tredje periode hos FCN.

Nordstrand: Som at komme hjem

FC Nordsjælland indledte i dag træningen med Morten Nordstrand som det “nye” kendte ansigt i truppen

Der var højt humør under formiddagstræningen på Værløse stadion, da FCN for første gang efter sommerferien samlede Superligatruppen for at starte forberedelserne til premieren ude mod Horsens om præcis fire uger. Cheftræner Kasper Hjulmand og resten af trænerteamet kunne sige velkommen endnu engang til angriberen Morten Nordstrand fra FCK. Morten Nordstrand kom til FC Nordsjælland første gang i 2006 fra Lyngby og fik straks succes som målscorer. Han blev Superligaens topscorer i successæsonen 2006/07, hvorefter han blev solgt til FCK. Sidste forår var Nordtrand tilbage i FCN på en lejekontrakt for en halv sæson, men nu vender han et år senere endelig retur fra FCK på en tre-årig kontrakt med FCN. Morten Nordstrand har altid været utrolig populær hos FC Nordsjællands fans, og hans trøje nr. 11 vil sikkert blive eftertragtet igen i FCN Shoppen. Den nu 29-årige angriber glæder sig også til igen at optræde med tigeren på brystet: – Det er lidt som at komme hjem. Jeg bliver taget godt imod, og det hele er næsten som det plejer, for jeg kender langt de fleste og kan falde hurtigt til. Det skal jeg ikke bruge tid og kræfter på. – Men jeg glæder mig allermest til at komme til at spille fodbold igen og gøre mig gældende. Jeg har brugt for meget tid på bænken i de senere år. Nu vil jeg finde glæden ved spillet igen, siger Morten Nordstrand, der også med skiftet har udsigt til at spille i Champion League gruppespillet. – Hos FCK fik jeg spilletid i nogle kvalifikationskampe til Champions League, men i hovedturneringen har jeg aldrig været på banen. Kun på bænken til at par af de store kampe, så det håber jeg at opleve på banen i efteråret, siger Nordstrand. Tilbage i FCN-truppen var også angriberen Christian Gytkjær, der har været udlejet i foråret til AB, som han scorede nogle meget vigtige mål for i klubbens succesrige overlevelseskamp. Gytkjær får trøje nr. 24, mens Mathias Nielsen, der har været udlejet til Viborg, vender retur i trøje nr. 31. FC Nordsjællands Superligatrup træner i hele denne og næste uge på Værløse stadion, og der er planlagt en enkelt træningskamp tirsdag 26. juni kl. 17.00 i Helsingborg, inden der søndag 1. juli er afgang til træningslejren i Holland, hvor FCN spiller endnu to træningskampe.
Anfører Nicolai Stokholm måtte på første træningsdag berette til TV om sine og holdets forventninger til den nye sæson som forsvarende dansk mester.