Mestrene starter sidst

Kategorier


Det skrider planmæssigt frem med anlægget af den nye kunstgræsbane i Farum Park, hvor underlaget nu er ved at blive jævnet igen efter de store udgravninger.

Mestrene starter sidst

FC Nordsjælland indleder den nye sæson i Horsens mandag 16. juli kl. 19. Første kamp på den nye kunstgræsbane i Farum Park spilles søndag 29. juli kl. 19 mod OB

I sidste uge fik vi kampprogrammet for den kommende sæson i Superligaen, og nu har TV-selskaberne også delt kampene, således at der er fastsat kamptidspunkt for de første syv spillerunder. De danske mestre fra FC Nordsjælland starter sidst i første spillerunde, idet udekampen mod Horsens nu er fastsat til mandag 16. juli kl. 19. Superligaen sparkes igang i Århus af AGF og AaB fredag den 13. juli, altså premieren på det nye kamptidspunkt fredag aften kl. 18.30, der vil være fast for runden første kamp fremover. Der spilles som sædvanligt en kamp lørdag og tre kampe søndag, før der rundes af med mandagskampen. I anden spillerunde har FCN ligeledes udebane, og det bliver med en kamp i Midtjylland lørdag 21. juli, hvorefter tigrene kan se frem til første kamp på den nye kunstgræsbane i Farum Park søndag 29. juli kl. 19 mod OB. Det bliver hovedkampen i tredje spillerunde. Straks efter guldkampen mod Horsens blev Farum Park gravet op for at blive omdannet til en kunstgræsarene Det arbejde skrider planmæssigt frem, og FC Nordsjælland bliver således den første klub i Danmark med en topmoderne kunstgræsbane som spilunderlag. Der vil med garanti være ekstra fokus på hjemmebanepremieren mod OB af den grund. Du kan følge hele den omfattende proces løbende ved at KLIKKE HER. FC Nordsjællands kampe i de første syv spillerunder er fastlagt til følgende spilletidspunkter: Mandag 16. juli kl. 19: Horsens-FCN
Lørdag 21. juli kl. 17: FC Midtjylland-FCN
Søndag 29. juli kl. 19: FCN-OB
Lørdag 4. august kl. 17: AaB-FCN
Lørdag 11. august kl. 17: FCN-Silkeborg
Søndag 19. august kl. 17: AGF-FCN
Fredag 24. august kl. 18.30 FCN-SønderjyskE FCN får altså sin debut med fredagskampe på hjemmebane mod SønderjyskE, og det bliver spændende at se. om det tidspunkt falder i smag hos publikum i Farum Park. Men lige nu gælder det forberedelserne til den nye sæson, og FC Nordsjællands Superligaspillere samles til træningsstart på mandag kl. 10.30. Der skal spilles tre træningskampe inden sæsonpremieren. Den første ude mod Helsingborg tirsdag 26. juni, og de to sidste under træningslejren i Holland fra den 1. til den 8. juli.