Mario fortsætter hos FCN

Kategorier


Mario Ticinovic i en dribletur mod AGF. (Foto: Boesenfoto.dk)

Mario fortsætter hos FCN

FC Nordsjælland har købt Mario Ticinovic fri fra Hajduk Split og skrevet en 3-årig kontrakt med den unge kroat

Kort før lukningen af januar måneds transfervindue skrev FC Nordsjælland en lejekontrakt med den unge kroat Mario Ticinovic fra Hajduk Split, og den veksles nu til en permanent kontrakt hos FCN i de næste tre år. Mario Ticinovic tilspillede sig straks fra forårets start en plads i FC Nordsjællands startopstilling, og han har i løbet af forårets kampe overbevidst klubben om sine kvaliteter. Det er blevet til 11 kampe og et mål for Mario Ticinovic i Superligaen hidtil, og nu får han altså tre år mere med tigeren på brystet. FC Nordsjællands Sportsdirektør Jan Laursen glæder sig over den udvikling, Mario Ticinovic har vist i sin første halve sæson hos FCN, og at den nu kan fortsætte: – Vi er glade for, at endnu en vigtig brik er faldet på plads i bestræbelserne på at sammensætte en stærk trup til den kommende sæson. Vi havde en aftale med Hajduk Split om en fornuftig pris, såfremt foråret forløb tilfredsstillende for såvel Mario som FCN, og det må vi sige, at det gjorde. Derfor har vi slået til nu. – Vi har været imponerede over, så hurtigt Mario er blevet integreret på holdet og i vores spillestil på trods af ny kultur, sprog, træningsmetoder mm. Derfor er vi også overbevidste om, at begge parter vil få endnu mere ud af samarbejdet de kommende år, nu hvor der er underskrevet en permanent aftale. – Mario har stor rutine på trods af sine blot 20 år, og derfor vil han også kunne bidrage med en masse i et historisk spændende og hektisk efterår med 19 Superligakampe og 6 CL kampe samt pokalkampe, siger Jan Laursen. Også Mario Ticinovic er meget glad for at have fremtiden på plads: – Jeg er meget tilfreds med, at min fremtidige klub bliver FC Nordsjælland, hvor jeg nu har tilbragt fire dejlige og succesrige måneder. Jeg håber, at mit spil for klubben i de kommende sæsoner kan være med til at bringe nye trofæer og en hel masse glæde for hele holdet og alle vores fans. – Jeg vil også gerne sige tak til min tidligere klub Hajduk Split. Jeg håber sådan, at det gennembrud, jeg ikke fik i min tidligere klub, vil jeg få i min fremtidige klub FC Nordsjælland, siger Mario Ticinovic. Mario Ticinovic kom til Danmark sammen med landsmanden Ivan Runje, der kun er et år ældre, og Ivan Runje skrev allerede i januar en længere kontrakt med FCN, så i de kommende år er begge kroater at finde i FC Nordsjællands Superligatrup.