Granskov: Jeg har udviklet mig i FCN

Kategorier


Andreas Granskov har her scoret et af sine mange mål for FCN og omfavnes af anfører Stokholm. (Foto: Boesenfoto.dk)

Granskov: Jeg har udviklet mig i FCN

Efter tre år hos FC Nordsjælland fortsætter Andreas Granskov karrieren i den belgiske klub Royal Mouscron

Andreas Granskov har kontraktudløb 1. juli efter tre sæsoner i FC Nordsjælland, og den målfarlige angriber fortsætter karrieren hos klubben Royal Mouscron i Belgien, en belgisk satelitklub til den franske klub Lille. 23-årige Andreas Granskov kom som 17-årig til tyske Werder Bremen, hvorfra FCN hentede ham hjem til dansk fodbol i sommeren 2009. Det er blevet til 65 førsteholdskampe og 17 mål hos FCN for Andreas Granskov, der i starten var udlejet til AB i en halvsæson. De fire af målene har Andreas Granskov scoret i Superligaen her i FC Nordsjællands guldsæson, dog alle i efteråret, da det ikke er blevet til så meget spilletid i forårssæsonen, hvor han på grund af en skade kom lidt sent i gang. Andreas Granskov ser tilbage på tiden hos FCN med gode minder: – Da jeg kom til FC Nordsjælland, havde klubben ikke vundet noget, og nu står den med to pokaltitler og et mesterskab. Det har været dejligt at være en del af det, og jeg føler, jeg har udviklet mig meget som fodboldspiller hos FCN. – Det var også godt for mig rent menneskeligt at komme hjem til dansk fodbold igen efter at være taget afsted til udlandet i en tidlig alder. Nu føler jeg mig bedre rustet til et nyt forsøg i udlandet. FCN har lært mig meget, og jeg glæder mig til udfordringerne i Belgien. – Mouscron spiller i den næstbedste belgiske række og ligger lige i Europas smørhul, så der er fokus på. Gør man det godt, bliver det bemærket. Vi går efter at spille os op i den bedste række, og jeg ser også muligheder for at spille mig videre til en større klub, siger Andreas Granskov. FC Nordsjællands Sportsdirektør, Jan Laursen, har kun positive ting at sige om Andreas Granskovs indsats for FCN: – Vi glæder os alle på hans vegne. Han har også været en vigtig brik for os i denne kultsæson med afgørende scoringer, især i efteråret, mens det ikke blev til så meget spilletid i foråret, hvor han også startede med at være skadet. – Andreas Granskov har hele tiden været en vigtig del af vores træningsmiljø, og han har forstået og vist, at det handler om klubbens og holdets bedste. Derfor er det meget velfortjent, at han nu får chancen for at fortsætte og forhåbentlig få en god karriere i Belgien, siger Jan Laursen. FC Nordsjælland starter på mandag træningen til den nye sæson, og som ny angriber i klubben har FCN forlængst sikret sig Morten Nordstrand, der vender retur fra FCK.