FCN U/19 genvandt pokalen

Kategorier


Glade FCN U/19 drenge efter pokaltriumfen onsdag aften med sejr på 4-1 over BSV.

FCN U/19 genvandt pokalen

For andet år i træk står FC Nordsjællands U/19 Ligamandskab som pokalvinder

Et af sæsonens mål blev nået for FC Nordsjællands U/19 mandskab i aftes, da holdet på Værløse stadion besejrede BSV med 4-1 i pokalfinalen og dermed genvandt titlen i DBU Sjællands prestigefulde turnering. U/19 kan nu smykke sig med titlen som pokalvinder to år i træk, akkurat som Superligamandskabet kunne, før det satte trumf på med en DM-titel i tredje sæson. Der er altså stadig masser at leve op til for de unge tigre som dobbelte pokalmestre. FCN havde trukket hjemmebane i pokalfinalen, og da Farum Park er under forvandling til kunstgræsbane, og de øvrige græsbaner ved Farum Park ikke er i særlig god stand, blev kampen spillet på Værløse Stadion, hvor de op mod 400 tilskuere fik en spændende finale at se, selv om sejrscifrene på 4-1 lyder overbevisende. De afspejler dog ikke kampens forløb, for samarbejdsklubben BSV, hvis hold spiller to rækker lavere, leverede en rigtig flot indsats, især i 1. halvleg mens kræfterne rakte, og BSV kunne gå til pausen med en føring på 1-0. Målet scoret på straffespark af Christian Thun. Efter pausen tippede kampen dog klart i FC Nrdsjællands favør efter en hurtig udligning ved Anders Junge. Magnus Rasmussen bragte FCN foran 2-1, men spændingen holdt sig alligevel helt frem til et lille kvarter før tid, hvor Anders Junge med sit andet mål sørgede for 3-1 og sikker kurs mod pokalen. Kristian Lindberg satte trumf på til 4-1 inden slutfløjtet. Og så var der igen dømt FCN-fest på græsset efter en pokalfinale, som der har været så tit i de senere år. De unge tigre fik alle løftet pokalen med medaljer om halsen, og de mangler nu kun en enkelt Ligakamp, før sæsonen er slut. Det er på lørdag i Aalborg mod AaB kl. 13.00, hvor U/17 også er med og møder AaB umiddelbart efter. Cheftræner for FCN U/19, Peter Feher, glædede sig naturligvis over sejren: – Det var et af sæsonens mål at genvinde pokalen, så det var meget vigtigt for os. Stor ros til drengene for ikke at gå i panik, da der var optræk til en gyser. Det var afgørende, at vi i 2. halvleg fik spillet op i tempo. Det hurtige spil hjalp mod et stærkt BSV-hold. Det var en god finale med spænding og drama. – Nu skal vi koncentrere os om opgaven på lørdag, for vi har stadig en vigtig Ligakamp tilbage og kan nå sjettepladsen, hvis vi vinder den, siger Peter Feher, der altså ikke lader sine drenge hvile på pokallaurbærrene.