FCN starter sæsonen i Horsens

Kategorier


Næste sæson starter ligesom denne sluttede med en kamp mod Horsens, men på udebane i weekenden 13.-15. juli.

FCN starter sæsonen i Horsens

Den nye sæson sparkes igang fredag 13. juli, og FCN spiller to udekampe før første optræden på det nye kunstgræs hjemme mod OB i sidste weekend af juli

DBU har i dag offentliggjort turneringsprogrammet for sæson 2012/13, og FCN starter titelforsvaret i Horsens. Altså samme modstander, som da mesterskabet blev sikret i sidste spillerunde hjemme i Farum Park. Sæsonen skydes igang med en kamp fredag 13. juli, og så er der en lørdagskamp som vanligt, inden rundens tre næste kampe spilles søndag 15. juli, og der sluttes med en mandagskamp. TV-stationerne skal nu igang med at fordele kampene, så det endelige program kan fastlægges med spileltider, og kamptiderne for de enkelte runder vil som udgangspunkt følge denne skabelon: Fredag kl. 18.30, lørdag kl. 17.00, søndag kl. 14.00, 17.00 og 19.00 samt mandag kl. 19.00. FC Nordsjælland har ønsket udekamp i de to første spillerunder af hensyn til omlægningen af Farum Park fra græs til kunstgræs her i sommerpausen. Det arbejde er i fuld gang, og når FCN i den sidste weekend i juli spiller sin første hjemmekamp mod OB vil det altså være på den helt nye kunstgræsbane i Farum Park. Efterårets program rummer hele 20 spillerunder og afsluttes således først mandag 10. december. De resterende 13 runder afvikles næste forår fra 1. marts og med afslutning 2. Pinsedag 20. maj, hvor FCN spiller hjemme mod Esbjerg. Se hele FC Nordsjællands program ved at KLIKKE HER Ved FC Nordsjællands program bemærker man sig, at der igen i den kommende sæson vil være to udekampe mod FCK, mens løverne først gæster Farum Park midt i april næste år. I det hele taget minder programmet meget om det, FCN har haft i denne sæson. – Vi skal jo møde alle holdene tre gange, men det betyder en del, hvem man skal spille ude mod to gange. Og i det spil er programmet sværest muligt for FCN, idet vi har to udekampe mod både nr. 2, 3, 4 og 5 fra sidste sæson, hvor vi også mødte både FCK, FCM og AGF ude to gange. Men vi må ligesom i denne sæson bare være klar til udfordringerne, som de kommer, siger FC Nordsjællands 1. Team Coach Flemming Pedersen. Læs mere om kampprogrammet for Superligaen på DBU’s hjemmeside www.dbu.dk