FCN på træningslejr i Holland

Kategorier


Andreas Laudrup scorer her til 2-0 mod Horsens og sikrer guldet i Farum Park. Modstanderen er igen Horsens men på udebane, når den nye sæson starter. (Foto: Boesenfoto.dk)

FCN på træningslejr i Holland

FC Nordsjælland spiller tre træningskampe, og den ene bliver mod Andreas Bjellands nye klub FC Twente

I øjeblikket holder FC Nordsjællands spillere en velfortjent sommerferie bortset fra de spillere, der er i landsholdstjeneste ved EM. Men fodboldpausen bliver ikke lang, for allerede mandag 18. juni samler Kasper Hjulmand og resten af trænerteamet igen truppen, der skal trimmes til sæsonstart midt i juli. Der altså kun knap fire uger fra træningsstart til den første kamp i den nye sæson ude mod Horsens. Inden da spiller de danske mestre tre træningskampe, heraf de to under et ugelangt træningsophold i Holland. Den første træningskamp er ude mod de svenske mestre fra Helsingborg tirsdag 26. juni kl. 18.00, og søndag den 1. juli er der så afgang til træningslejren i Holland. Her er der planlagt en træningskamp mod Lens fra den franske Ligue 2 den 4. juli, og umiddelbart inden hjemrejsen søndag 8. juli spiller FCN en kamp mod Andreas Bjellands kommende klub FC Twente. Sportsdirektør Jan Laursen er glad for programmet: – Som altid har vi prioriteret det meget højt at finde international matchning i opstarten, og derfor er det meget glædeligt, at programmet nu ligger fast med lutter internationale modstandere. Vi får igen i år en optimal opstart med en træningslejr i Holland, hvilket har været et stort ønske hos Hjulmand og trænerstaben. – Omkring kampene ser vi meget frem til en nordisk mesterskabsdyst mod vores naboer fra Helsingborg IF, som meget fortjent blev suveræne svenske mestre, og dermed skal spille kvalifikation til Champions League. – Franske Lens bliver et nyt og spændende bekendskab, som med garanti vil give os god modstand, selvom de i øjeblikket spiller i den næstbedste franske division, og derfor satser benhårdt på oprykning i den kommende sæson. – Og så venter der en rigtig stærk modstander i Twente, som vi har fået et godt forhold til via salget af Bjelland, så her kan der blive tale om en speciel debut til Bjelland i de nye omgivelser, siger Jan Laursen. Hvorvidt Andreas Bjelland kan spille for FC Twente samt Tobias Mikkelsen og Jores Okore for FC Nordsjælland i den kamp kommer naturligvis til at afhænge af resultaterne ved det forestående EM. Slutrundens finale spilles jo først søndag 1. juli.