FCN forstærker organisationen

Kategorier


Charles Maskelyne skifter fra jobbet som pressechef hos FCK til FC Nordsjælland i en stilling som Club Secretary med særligt ansvar omkring FCN’s deltagelse i Champions League.

FCN forstærker organisationen

Med henblik på de kommende Champions League udfordringer ansætter FC Nordsjælland Charles Maskelyne fra FCK, hvor han i de seneste 16 år har været pressechef

FC Nordsjællands danske mestre er godt i gang med forberedelser på alle niveauer til næste sæson og har i dag forstærket organisationen med engelske Charles Maskelyne i en nyoprettet stilling som Club Secretary / Klub koordinator med særligt ansvar for FCN’s deltagelse i UEFA Champions Leaque, Euro Leaque samt alle øvrige internationale turneringer, hvor FC Nordsjællands hold deltager. Charles Maskelyne kommer til klubben med mange års erfaring fra FC København blandt andet som pressechef, og har tillige haft ansvar for kampe i UEFA-regi både i Champions League og Europa League. Det fremtidige ansvar for koordinering af FCN’s kampe i europæisk regi vil sortere under Charles, og han vil også indgå i ledergruppen omkring udvikling af klubben på alle nye områder i de kommende sæsoner. Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen glæder sig over styrkelsen af organisationen: – Vi fortsætter med at forberede os til den nye sæson på alle fronter og glæder os over at få Charles Maskelyne med i vores organisation. Vi vil uden tvivl få gavn af hans store erfaring,ikke kun i forbindelse med de kommende udfordringer i Champions League, men også med udviklingen af klubbens brand i fremtiden, og vi glæder os over, at FCN kan tiltrække kapaciteter som Charles også på det administrative område, siger Allan K. Pedersen. Charles Maskelyne ser frem til de nye udfordringer: – Efter 16 år i FC København som pressechef glæder jeg mig utrolig meget til de spændende nye udfordringer i FC Nordsjælland. Jeg ser frem til at være en del af teamet i FCN, som skal løfte Champions League-opgaven og starte nye projekter for klubben i fremtiden. Det bliver med stor spænding, at jeg flytter nordpå i starten af juli måned og skifter FC-K ud med FC-N, siger Charles Maskelyne.