FCN-dag i Sommerland Sjælland

Kategorier


To dage efter DM-triumfen blev FCN-spillerne hyldet og skrev autografer i Farum Park. På søndag kan gæsterne i Sommerland Sjælland møde nogle af de danske fodboldmestre og få autografer.

FCN-dag i Sommerland Sjælland

Søndag 17. juni kan gæsterne i Sommerland Sjælland møde Superligaspillere og trænere fra FC Nordsjælland

FC Nordsjælland har indledt et samarbejde med forlystelsesparken Sommerland Sjælland, som i april måned var meget synlig i Farum Park i forbindelse med et stort ungdomsstævne for FC Nordsjællands mange samarbejdsklubber. Her fik alle deltagerne i Sommerland Sjælland Cup, som er navnet på det årlige stævne i FCN-regi, udleveret billetter til en sportsdag i forlystelsesparken søndag 17. juni, hvor nogle af FC Nordsjællands Superligaspillere og trænere vil være til stede. Fra klokken 13.00 til 14.00 på søndag kan gæsterne i Sommerland Sjælland således møde nogle af de nykårede danske fodboldmestre og få autografer og billeder. Det sker midt i parken nær Bolsjekogeriet. Læs mere om sportsdagen i Sommerland Sjælland på: www.sommerlandsj.dk