FC Nordsjælland på Bakken

Kategorier


Jesper Hansen og Mikkel Beckmann var et populært indslag på Dyrehavsbakken. (Foto:FCN)

FC Nordsjælland på Bakken

Lørdag og søndag indtog 4500 børn med deres søskende, venner og forældre Dyrehavsbakken i forbindelse med fodboldeventen – Bakkens Fodbold Festival.

Bakkens Fodbold Festival startede om formiddagen i de nærliggende fodboldklubber. Efter børnene og deres trænere havde spillet deres sidste kamp, gik turen til Dyrehavsbakken. Her fik alle spillere overrakt deres flotte medaljer og et turbånd, der gav fri adgang til alle Bakkens forlystelser resten af dagen. Den gamle rutchebane, De vilde mus og alle de andre forlystelser var populære,  men den mest søgte event foregik på den store scene, hvor Jesper Hansen og Mikkel Beckmann skrev autografer i 2 timer, og Timba legede med alle børnene. Alle fik et autografkort med sig, og muligheden for at få taget et billede med begge spillere og Timba. En super dag for alle ungerne,  men også for de to FCN spillere: – En fantastisk dag. Det er fedt at kunne være sammen med så mange glade fodboldunger, og få en lille snak med dem hver især. Man kunne virkelig mærke, at vi i FC Nordsjælland har fået sat vores aftryk i denne sæson. Der var rigtigt mange lykønskninger med Danmarksmesterskabet, og rigtigt mange kommentarer på at folk synes vi har gjort det på en meget flot måde, siger Mikkel Beckmann Jesper Hansen var også glad for arrangementet, selvom autografskrivningen tog hårdt på målmanden: – Jeg er glad for at jeg ikke skulle til målmandstræning efter dette, grinede Jesper Hansen. Min arm var godt nok øm efter at have skrevet så mange autografer. Det var en rigtig god oplevelse, og jeg er stolt af at repræsentere min klub til så stor en event.
Mikkel Beckmann og Jesper Hansen foran den lange kø af børn og unge.
Arm i arm med to drenge, der var i ført trøjer fra mulige Champions League modstandere.