Bjelland sæsonens profil i Superligaen

Kategorier


Andreas Bjelland satte det bedst tænkelige punktum for sin sæson og sin tid i FCN med scoringen til 3-0 i gildkampen mod Horsens. (Foto: Boesenfoto.dk)

Bjelland sæsonens profil i Superligaen

Hele syv FCN-spillere på top 20 listen, da Tipsbladet traditionen tro lod alle Superligaens trænere stemme på profilerne

FC Nordsjællands danske mestre sætter i høj grad præg på listen over forårets profiler i den afstemning, fodboldmagasinet Tipsbladet traditionen tro har foretaget med alle Superligaens trænere som dommere. Andreas Bjelland topper listen og bliver kåret som forårets profil med FCN-anfører Nicolai Stokholm som tætteste konkurrent og Quincy Antipas fra SønderjyskE på tredjepladsen. Dermed skriver Andreas Bjelland også historie, for det er første gang nogensinde, at samme spiller er blevet kåret som både efterårets profil og forårets profil i samme sæson i de 14 år, hvor Tipsbladet har foretaget kåringen for begge sæsondele. Andreas Bjelland kan således smykke sig med titlen som hele sæsonens profil efter en fuldstændig overbevisende sejr i efteråret. Hver Superligatræner peger på fem profilnavne, der hver udstyres med henholdsvis 5, 4, 3, 2 og 1 point, og trænerne må ikke stemme på egne spillere. Efter sammentælling af stemmerne viser Tipsbladets liste, at 21 spillere fik point, og en tredjedel af disse spillere er fra FC Nordsjælland. Udover som nævnt Nicolai Stokholm på andenpladsen blev Søren Christensen nr. 7, Patrick Mtiliga nr. 8. Jores Okore, nr. 10, Enock Adu nr. 13 og Tobias Mikkelsen som nr. 16 på listen, hvor de nærmeste DM-rivaler fra FCK har Lars Jacobsen på 11. pladsen og Dame N’Doye på 14. pladsen som de højest rangerende.