Vind et sæsonkort til sæsonen 2012-2013

Kategorier

Vind et sæsonkort til sæsonen 2012-2013

Deltag i Faxe Kondis Spark Bold-konkurrence og vind et sæsonkort til FC Nordsjællands hjemmekampe i Farum Park 2012-2013. Læs mere om hvordan du kan vinde her.

Imorgen har vi Danmarks-premiere på Faxe Kondis nye ‘Spark Bold’-konkurrence i Farum Park. Hvad går det ud på?
Faxe Kondi har placeret en masse (virtuelle) elektroniske fodbolde i hele landet. Dit job er at sparke til dem og opsamle point. Dette gøres ved at downloade ‘Spark Bold’-app’en til din smartphone, hvorefter du er klar til at sparke efter bolde. Pausekonkurrence: I pausen af kampen mellem FCN og AC Horsens er det muligt at deltage i en konkurrence, hvor man skal sparke til virtuelle bolde inde på banen. 4 heldige deltagere får muligheden for at finde 50 bolde inde på banen og sparke til dem. 1 af disse bolde sikrer den heldige sparker en sæsonkort til FC Nordsjællands hjemmekampe i Farum Park i sæsonen 2012-2013. 2 andre bolde sikrer 1 stk FCN Box med 2 billetter og 2 stadionplatter til en udvalgt kamp i 2012-2013. Hvad kan man vinde? Sæsonkort til Farum Park 2012-2013 (4 heldige får mulighed får mulighed for at deltage i konkurrencen) Hvordan deltager jeg? 
Vil du have mulighed for at deltage i konkurrencen i pausen, skal du sende en mail til jk@fcn.dk indeholdende dit navn, din alder og dit telefonnummer. Skriv “Spark Bold-konkurrence” i emnefeltet. Du skal være i besiddelse af en smartphone med GPS (iPhone eller Android) Søg efter ‘Spark Bold’ i iTunes App Store eller Google Play.
Eller scan QR-koden med din telefon og få direkte link til App’en: OBS! Visse ældre smartphone-modeller kan ikke installere App’en
FC Nordsjælland er ikke ansvarlig for indholdet af App’en. Henvendelse om evt problemer skal rettes til udvikleren.